دریافت DNS فیلتر شکن دار و نحوه استفاده از آن
دی ان اس چیست؟! نحوه استفاده از DNS
در مورد کاربرد دی ان اس باید گفت نقش ترجمه نام دامنه ها به آدرس های IP را دارد. برخی ارائه دهندگان DNS، سرور هایی را ارائه می دهند که می توانند محدودیت های اینترنتی را دور بزنند. و دسترسی به سایت های مسدود شده را فراهم کنند. این دی ان اس ها معمولاً دارای سرور های پروکسی داخلی یا تونلینگ هستند.
۱. لیست برخی از DNS های فیلتر شکن دار
۱_ Cloudflare (1.1.1.1 with WARP)
Primary : 1.1.1.1
Secondary : 1.0.0.1
مزایا:
امنیت و سرعت بالای این فیلتر شکن به ما این امکان را می دهد بیشتر محدودیت ها را به راحتی از سر راه خود برداریم. و به محتوای مورد نظرمان در اینترنت دسترسی پیدا کنیم. در این دی ان اس پشتیبانی از WARP VPN برای عبور از فیلترینگ صورت گرفته است. همچنین این برنامه دارای نسخه موبایل و دسکتاپ است.
۲_ Google Public DNS
Primary : 8.8.8.8
Secondary : 8.8.4.4
مزایا:
پایداری بالای این دی ان اس به شما این امکان را می دهد اتصال لازم برای دور زدن برخی از محدودیت ها را دریافت کنید. خصوصا این دی ان اس برای انجام بازی های آنلاین مناسب است. چرا که سرعت اینترنت را بالاتر می برد. این دی ان س مناسب برای دور زدن برخی محدودیت ها می باشد و سانسور های شدید را نمی توانید با استفاده از آن از بین ببرید.
قرار دادن DNS روی دستگاه های مختلف
تنظیم دی ان اس در ویندوز:
ابتدا باید Control Panel را باز کنیم سپس باید به بخش Network and Sharing Center برویم. و بعد از آن روی Change adapter settings کلیک کنیم. سپس روی کارت شبکه فعال (Wi-Fi یا Ethernet) راست کلیک کرده و Properties را انتخاب کنیم. بعد از آن باید روی Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4) دوبار کلیک کنیم و گزینه Use the following DNS server addresses را انتخاب کنیم. در نهایت آدرس DNS فیلتر شکن دار مورد نظر خود را وارد می کنیم. در آخر تنظیمات را ذخیره کرده و اینترنت را تست می کنیم.
تنظیم دی ان اس در اندروید:
در ابتدا وارد Settings گوشی همراه خود می شویم. سپس بخش Network & Internet را باز می کنیم. گزینه Private DNS را انتخاب می کنیم. سپس حالت Private DNS provider hostname را فعال کرده و dns.google را وارد می کنیم.
دیدگاهتان را بنویسید